ÅRET TJUGOHUNDRATIO I BILDER

Datum: 2011-01-01 Tid: 16:09:21

Januari

Jag testade mina studioblixtar och fotograferade Josefin Lang för första gången (bilderbts). Min vapendragare och assistent var Emma. Förutom Emma började jag umgås väldigt mycket med Edvin (bildbevis).


Februari

Jag fortsatte leka med mina studioblixtar och fotograferade bland annat min grannes son, vilken gav mig 800 kronor (1 2 3 4 5). Blev även ihop med Edvin i slutet av månaden. 


Mars

Jag hade två veckors praktik, då jag bland annat fotograferade anställda på mammas jobb (länk) och Lizette med hennes dåvarande pojkvän (1 2). Umgicks mycket med Edvin som jag var ihop med då. Fotograferade även Josefin Lang en andra gång (1 2 3 4 5 6 7 8 9bts bts bts).


April

I början av månaden fick jag finbesök i form av Matilda. Vi hade en krigarinspirerad fotografering (länk), spelade Spyro, pratade gamla minnen och hade det jättetrevligt. Jag fortsatte att umgås med Emma. I hennes sällskap åkte jag bland annat till Elmia för att träffa Chip Foose och spana in bilar (1 2 3 4). Jag fotograferade hennes vän Alexandra i Björkviks kyrka (1 2) och jag spenderade valborg med henne hemma hos mig i mitt nya rum (länk). Jag såg även Lisa (och Oh Snap!) spela inne i stan (1 2) och I'll be there samt några andra band på Skandiateatern (1 2 3 4 5). Jag fotograferade även Hanna för första gången (1 2 3 4 5 6 7).


Maj

Jag fotograferade både min lillasyster (1 2 3 4 5 6 7 8 9 10) och Sanna (1 2 3 4 5). Jag gick igenom ett helvete på grund av en händelse, men överlevde tack vare världens bästa vänner (1 2). Mitt i allt detta så såg jag Adept (12) i Katrineholm, jag fotograferade Norrköpings-finalen av Emergenza (1 2 3) och jag åkte till Eskilstuna Zoo med Emma för att fotografera till vår Expo om lycka (1 2 3 4 5bts).

Jag fotograferade Hanna för andra gången, och blev jättenöjd (1 2 3 4 5 6 7 8 9).


Juni

Jag slutade första året på gymnasiet (brännbollsturneringen), fotograferade min förra skolas avslutningsmiddag för niorna (länk). Efter skolavslutningen åkte jag iväg till Öland med några kompisar samt min dåvarande pojkvän Anton. Hemkommen från Öland så umgicks jag med familjen och började packa till min och pappas tripp till Borlänge och Peace & Love (länk). I slutet av månaden befann vi oss på ett vandrarhem utanför Borlänge.


Juli

Första dagarna spenderades i Borlänge med pappa. Jag sprang runt och fotograferade bra band och var allmänt lycklig. (1 2 3 4 5 6 7 8 9 10bts bts bts)


Jag köpte även min älskade Nikon D300s denna månad. Några dagar senare begav sig familjen till Mallorca för en veckas solsemester. Jag åkte även ut till Björkvik för att fotografera Hanna en tredje gång (1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1112 13 14bts). Blev om möjligt ännu mer förälskad i min nya kamera. Blev även publicerad i NT med en bild tagen på Refuel när de spelade på Emergenza (länk).


Augusti

Köpte och testsköt en ny glugg som jag genast började tycka om. Ett Tamron 70-200/2.8. Fotograferade massvis med bra, lokala band på Augustifesten (1 2 3 4 5 6 7). Besökte även Skogsröjet (1 2 3 4 5) och såg bra band tillsammans med fina Jessica och Alex. Träffade även min kusin där. I slutet av månaden fotograferade jag Hanna för fjärde gången (1 2 3). Det blev ett lite annorlunda tema, men är jäkligt nöjd med bilderna.


September

Månaden började med ett besök hos mormor och morfar ute i St. Anna (1 2 3 4). Skolan drog igång ordentligt, och favoritlektionen blev Fotografisk Bild A (1 2 3). Jag fotograferade den fantastiska Richard Hägg en eftermiddag (12 3). Skolan hade gårdsfest till förmån för bland annat BRIS (1 2).


Oktober

Vi åkte till Arclight med klassen (länk). Jag fotograferade Madde och Becka till deras UF-företag (1 2) och jag hjälpte min lillasyster med att spela in en musikvideo (länk). Bland flygande höstlöv och kyla fotograferade jag även Nellie (1 2 3). November

Mörkret började infinna sig överallt, vilket störde mig enormt. Jag hade även en ganska misslyckad fotografering med Jimmy Åkesson och hans band (länk). Min klass begav sig till Fotomässan i Stockholm (länk) och runt samma tid bestämde sig moder natur för att täcka hela Sverige med flera decimeter snö (1 2).


December

Hade massvis med syskonfotograferingar inför jul. Åkte till Göteborg med familjen, där jag träffade fint folk. Anordnade och fotograferade på en filmgala i skolan. Innan julavslutningen fotade jag skolans innebandyturnering (länk). Firade jul och hade det trevligt hemma (länk).

Kommentarer

Namn


E-postadress (endast jag som ser)


Blogg-/hemsideadress