Julklappar och bra framförhållning

Datum: 2013-12-03 Tid: 14:29:40
Idag var jag iväg på en möte på morgonen och efter det begav jag mig in till stan för att påbörja julklappsinhandlandet. Tänkte att det är bra att vara ute i god tid. Men efter en knapp timme på stan och en sväng förbi Ingelsta för lite mer inköp och en välförtjänt lunch så är jag nu klar med julklapparna. Det lutar dock åt att jag kanske köper någon till julklapp till mamma och pappa. Och så behöver jag en liten presentask och silkespapper. Annars är jag klar med årets julklappshandel. Och det är bara den tredje december. Heja mig!

Om jag ska vara ärligt så är det otroligt skönt att vara klar tidigt. Jag är en sån person som ogillar att gå på stan och kolla i butiker, så därför hade jag redan bestämt exakt vad jag skulle köpa till alla i familjen redan innan jag åkte in till stan. Det blir lugnare då, i alla fall för mig.

Kan hända att jag innan julafton får för mig att min familj är värda lite fler julklappar, men det är inget måste och därför ingen stress som läggs på mig.

En annan fantastisk sak är att jag även har köpt en födelsedagspresent till pappa som fyller år om ungefär två veckor. Julklapp och födelsedagspresent köpta på samma dag, till någon som aldrig önskar sig något! Det borde jag få en eloge för.

Kommentarer

Namn


E-postadress (endast jag som ser)


Blogg-/hemsideadress