Circle of Lies

Datum: 2013-01-24 Tid: 15:12:42
Jag var naiv nog att tro att ett nytt år skulle förändra allting. Att de där extra dagarna livserfarenhet skulle ge mig någon slags styrka. Att den ändrade siffran i årtalet skulle göra revolution mot min ångest. Att gymbesök två gånger i veckan mirakulöst skulle göra mig frisk.

För vad folk än säger så känner jag mig riktigt sjuk. Det här, vad det än är, som har infekterat mig de senaste sju åren är en ständig kamp, ett krig som jag dagligen måste delta i. Ett krig jag måste medicineras för. Ett krig som kräver besök hos både läkare och psykologer. Ett krig som jag vet att jag aldrig kommer vinna. Jag försvarar mig bara, jag står bara kvar när jag gång på gång blir invaderad.

Jag är därför ofta okapabel till att vara den ni vill att jag ska vara. Under tiden som jag sliter som ett djur för att rädda livet på mig själv som fortsätter livet runt mig. Med vänner, vardagshändelser, krav, jobb och måsten.

Och just nu känns det som om jag kommer dö, om jag sänker garden för att delta i mitt eget liv.


Jag är medveten om att jag kommer få skit för att jag är ärlig, och att folk föredrar käcka inlägg om hur bra jag mår och hur fantastiskt mitt liv är. Men det här är min verklighet, och jag var tvungen att få ur mig det.

Kommentarer

Namn


E-postadress (endast jag som ser)


Blogg-/hemsideadress