Energiboost!

Datum: 2013-01-15 Tid: 21:02:35
Idag har jag tränat för första gången på pinsamt länge. Det kändes skitbra, även om jag alldeles för snabbt blev alldeles för skakis i benen. Hade några minuter innan jag åkte dit satt ihop en spellista som faktiskt kickade igång mig när jag kände mig helt slut. Så nu ska jag ta tag i det här och ta till mig allt vad folk säger, att tränar man så mår man bättre. Och det är ju sant, även om inte bara träning kan fixa alla mina bekymmer.

När jag loggade in på bloggen förut möttes jag dessutom av en mycket peppande kommentar från fantastiska Hanna. Sådant gör mig så oerhört glad och just precis nu så känns det bra. Jag ska klara det här, för jag är stark och jag är duktig!

Det här året ska bli fantastiskt. Jag har bestämt det, och inget annat duger. Ta tag i träningen, resa utomlands (har redan några resor bokade), fotografera och utvecklas.

Skitsamma om imorgon ger mig brutal träningsverk och jag inte får något gjort och känner mig hängig. Jag hade en bra dag idag, och jag ska tänka på det.

Kommentarer

Namn


E-postadress (endast jag som ser)


Blogg-/hemsideadress