Saker jag tar för givet

Datum: 2013-09-19 Tid: 14:11:00
Det känns som om konserthösten börjar komma igång nu. Har redan en del saker inbokade, vilket är spännande.

Men just konserter är något som jag ibland kanske tar för givet. Genom mitt företag och genom fantastiska LiveNews får jag chansen att gratis gå på konserter för att göra det bästa jag vet, nämligen fotografera och skriva. Det är inte många som har den chansen.

Men att gå på konsert överhuvudtaget tycks vara få förunnat. Jag omger mig ju med människor som älskar musik och konsert, men blev för ett tag sedan påmind om att flera i min ålder aldrig gått på en riktig konsert.

Jag är otroligt lyckligt lottad som har en pappa och två morbröder som är lika musikintresserade som jag, och som har smittat mig med sin fantastiska musiksmak.

Jag minns inte vilken min absolut första konsert var, men en av dem första var i Globen med pappa och Pernilla (jag vet inte om Johanna också följde med) och vi såg då Avril Lavigne med Melody Club och Simple Plan som förband.

Sedan dess har jag med pappa eller mina morbröder sett Red Hot Chili Peppers x2, P!nk x3, D-A-D, Coldplay, Green Day, Foo Fighters, Danko Jones och gått på festivaler som Peace & Love, Hultsfred (när det fortfarande låg i Hultsfred) och Skogsröjet.

Så det här blir ett hyllningsinlägg till mina älskade konsertkompanjorer.

Kommentarer
✚ Sanna | Datum: 2013-09-19 Tid: 23:59:27 | http://mammasvardag.se

Tillhör skaran som faktiskt aldrig varit på en riktig konsert. Har visserligen varit på OKEJ galan när den fanns för ett antal år sedan och på Rix FM, men ingen av dessa känns liksom som en riktig konsert. Har ju sett några uppträdanden i Norrköping på stan, men det är inte heller samma grej.

Men någon gång då blir det en riktig konsert.

Kram Sanna


Namn


E-postadress (endast jag som ser)


Blogg-/hemsideadress