Bröllopsyra

Datum: 2014-07-06 Tid: 21:47:54
Jag har haft lite att stå i nu i helgen. Igår kom det ett tyskt par och ringde på dörren tidigt på förmiddagen. De sökte en fotograf till sitt bröllop nästa vecka. Jag som låg i sängen blev väckt av mamma och kom snabbt upp och höll ett mycket spontant bröllopsmöte på engelska i min morgonrock. Annorlunda, men det gick ju det också. De var i alla fall otroligt trevliga och oerhört tacksamma för att jag sa att jag kunde fotografera deras bröllop. Vigseln kommer hållas på en liten skärgårdsö som heter Capella Ecumenica och består i stor del bara av ett litet kapell. Otroligt vacker och idyllisk plats där jag även kommer ta deras porträtt. Det blir oerhört litet dessutom, då det bara är dem två och deras dotter.

Efter att Karen och Tommy (som det tyska paret hette) hade åkt så var det dags för mig att klä på mig och få i mig frukost. Sedan var det dags för Alexandra och Daniels bröllopsfotografering på Femöresbron vid Åbackarna. En perfekt plats för bröllopsporträtt. De var otroligt trevliga och väldigt lätta att fotografera. Det blev även lite bilder med tärnor, best man och barn.

Idag har jag ägnat några timmar till att gå igenom och välja ut ett bildurval som Alexandra och Daniel nu ska välja mellan. Bilderna blev otroligt fina och jag har nog hittat några nya guldkorn bland deras porträtt. Om jag får tillåtelse så kommer jag definitivt visa upp några av deras bilder på bloggen.

För att fortsätta bröllopstemat så kan jag passa på att berätta att jag imorgon har ett bröllopsmöte inplanerat med ett brudpar som kanske vill boka mig som fotograf till sitt bröllop i september. Otroligt roligt och spännande.

På tisdag blir det ännu ett bröllopsmöte med Karen och Tommy för att komma överrens om detaljer och exakta tider tills på fredag då det är dags för deras bröllop. Sedan har jag även bokat in en bildvisning med dem till veckan efter, då dem inte har tillgång till dator med internet så att dem kan välja vilka bilder dem vill ha på det sättet. Sedan ska jag göra mitt bästa för att bli klar med bilderna innan dem åker hem till Tyskland igen.

Så min annars ganska lediga vecka blev plötsligt fullspäckad med bröllopsgrejer, men jag klagar inte. Det är så härligt att se hur glad man kan göra andra människor bara genom att föreviga deras stora dag på bild.

Det är nog det absolut bästa med mitt jobb. Att få göra människor glada och få dem att känna sig vackra och viktiga.

Kommentarer

Namn


E-postadress (endast jag som ser)


Blogg-/hemsideadress