Take Me To Church

Datum: 2014-07-30 Tid: 20:02:00
Det var ett tag sedan jag bloggade (inte så ovanligt för mig dock) och denna gång beror det på att jag försökt ta vara på den extrema värmebölja Sverige belönats med. 32 grader i solen innebär 28-29 grader i poolen, så det är väl där jag spenderat mest tid. Det har nästan blivit två dopp varje dag. Jag har även, tro det eller ej, lyckats bli en nyans mörkare i hyn. Jag brukar ju lovorda mina snövits-hy, men det är svårt att inte bli brun när man badar i solen.

Förutom att bada, äta melon och sitta och flämta framför en fläkt har jag även jobbat, gått på bio, gått på fotboll och varit på Kolmården med familjen. Kolmården-besöket var en födelsedagspresent till mamma från oss syskon. Jag tog beslutet att släpa med mig kameran i hopp om några fina djurbilder, men tog totalt 16 bilder under de sju timmarna vi var där. Men det gör mig ingenting, har fortfarande mängder med bilder från när jag var på Kolmården för några år sedan som jag fortfarande inte redigerat.

När det kommer till jobbet har det blivit mycket bröllop. Både redigering av bilder, möte med blivande brudpar, planering/location scouting och faktiska bröllop. Igår var jag ute i Gusum och Valdemarsvik och fotograferade ett bröllop. Dagen bjöd på både sol, extrem värme och en stor störtskur.

När bilderna från gårdagens bröllop är redigerade och godkända av paret så ska jag lägga upp dem på bloggen.

Men innan jag tar tag i dem bilderna så ska jag och familjen iväg på en veckas semester på Rhodos. Det ska bli så underbart skönt att få komma bort till sol och bad. Även om det är exakt vad som finns bakom huset, så är solsemester utomlands något alldeles speciellt.

Kommentarer

Namn


E-postadress (endast jag som ser)


Blogg-/hemsideadress