Peppar inför Bråvalla!

Datum: 2014-06-25 Tid: 11:25:00
Imorgon börjar äntligen Bråvallafestivalen! Har planerat och peppat och längtat sedan förra årets festival slutade. Som vanligt vill man ju inte ta ut något i förväg vad gäller foto-ackreditering, då jag inte är den enda fotografen som vill ha presspass liksom. Men för några veckor sedan stod det klart att jag får fotografera på festivalen, vilket är hur skönt som helst. Jag ska iväg senare idag för att hämta ut mitt band. Hoppas bara att köerna inte är för illa.
 
Från början skulle vi bli tre fotografer från LiveNews hela helgen, men som det ser ut nu blir vi två stycken torsdag-fredag och så blir det bara jag på lördagen. Lite tråkigt, men det är sådant som händer och det är bara att göra det bästa av saken.

Jag ska försöka uppdatera löpande under festivalen på LiveNews.se, så kika in där eller gilla vår facebook-sida så får ni uppdateringar och länkar till bilder och recensioner i era facebookflöden.

Kommentarer
✚ Fotograf Shora - bröllop, djurporträtt, konsertfoto | Datum: 2014-06-29 Tid: 19:43:51 | http://www.shashinka.se

Hej Josefine! Vi träffades på Bråvalla där vi plåtade konserter - jag plåtar för Rockbladet. :) Såg dina fina bilder på LiveNews, bra jobbat! Diggar verkligen några av dina bilder på Dexter i The Offspring. Riktigt nice att vi fick fotopasset. :) Lycka till med fotandet!

Svar: Hej! Det var trevligt att träffas på Bråvalla. Har kollat in dina bilder också och du är riktigt duktig. Gillar dina bilder på Bring Me The Horizon och The Hives! Lycka till du också och hoppas vi träffas någon gång igen. :)
Josefine Björklund


Namn


E-postadress (endast jag som ser)


Blogg-/hemsideadress