Vårkänslor och födelsedagsfirande

Datum: 2014-03-11 Tid: 18:25:00
Igår fyllde jag 21 år, vilket är helt galet. Vart tar tiden vägen egentligen? Min dag var helt fantastisk. Jag har i flera veckor gått och hoppats på att slippa snö på min födelsedag, något som inte alltid är garanterat. Men i år vaknade jag upp till bar mark, solsken och flera plusgrader. För första gången i år skippade jag jackan när jag lämnade huset och kunde njuta av att gå runt i endast hood-tröja, jeans och ett par solglasögon. 

Vi sex kom mamma och pappa in i mitt rum och sjöng. Jag som inte hade önskat mig annat än pengar blev lite förvånad över att jag fick paket. Jag fick (utöver en generös insättning på mitt bankkonto) en ny, helt underbar morgonrock och shampoo och balsam. Dessutom fick jag en ask choklad.

Vid tio kom min älskade Erica förbi med superfina blommor och sedan åkte vi till Sockerbagaren och åt födelsedagsfrukost. Efter frukosten åkte vi till hennes nya lägenhet och satt och pratade och hade det trevligt.

 
Väl hemma igen så åt jag upp min chokladask, tittade på tv och bara tog det lugnt.

På kvällen åkte mamma, pappa, Pernilla och jag in till stan för att äta på Gamla Bryggeriet och fira mig lite extra. Åh herregud vilken trevlig och mysig restaurang. Supergod mat, trevlig personal, snyggt inrett och så fick vi ett bord där jag hade utsikt ut över strömmen och bort mot Saltängsbron. Rekommenderar verkligen den restaurangen.
 
 
Vid middagen så överraskade Pernilla mig med en helt fantastisk present. En weekend i valfri europeisk stad, bara hon och jag. Jag blev så överraskad och glad att jag nästan började gråta, haha. Ett av hennes och mina gemensamma mål är att besöka alla huvudstäder i Europa, så den här presenten var så himla fin och tankfull.
 
 
Så hela min födelsedag var helt underbar och troligen en av de bästa på flera år. Jag vill tacka min familj och alla vänner som grattat mig både via sms och facebook. Ni är så otroligt uppskattade, varenda en av er.

Kommentarer

Namn


E-postadress (endast jag som ser)


Blogg-/hemsideadress