We got to get out while we're young

Datum: 2014-05-25 Tid: 13:04:07
Jag har städat och förberett lite i källaren för senare idag så ska jag ha en fotografering med en pappa och hans son, som vill återskapa ett albumomslag. Väldigt roligt och utmanande, speciellt eftersom min studio är så liten att jag väldigt sällan fotograferar mer än en person här och speciellt inte killar (eftersom dem generellt är längre än vad takhöjden tillåter). Men det ska bli intressant att se hur jag lyckas få ihop det och hur jag lyckas kopiera ljuset i originalbilden med bara två studioblixtar.

Det är väl nu jag kan uppskatta min utbildning och alla fotouppgifter vi fick då vi skulle analysera ljus i bilder. För det är minst sagt en utmaning att kopiera en ljussättning när man bara har en liten bild på internet att gå efter.

Jag vill börja fotografera mer i studio, för att experimentera med ljus och blixtar. Just nu använder jag alltid samma två ljussättningar i alla mina studiobilder, vilket är oerhört tråkigt. Så jag ska nog försöka övertala Hanna att göra ett återbesök i min studio snart. Hon och jag har dessutom planer på några andra fotograferingar som jag hoppas vi kan utföra inom en snar framtid.

Kommentarer
✚ Karoline | Datum: 2014-06-05 Tid: 21:07:33 |

Josefine! Vilka fina bilder du har tagit på min son. Super kul idé av Håkan. Ska bli kul att se slutresultatet nästa fredag. Du är verkligen en duktig fotograf.


Namn


E-postadress (endast jag som ser)


Blogg-/hemsideadress