I don't know if anyone asked me the reason I lied

Datum: 2011-10-31 Tid: 21:56:52
I helgen som kommer är det alla helgons dag. Det är lustigt ändå, hur det känns som igår jag förlorade vissa människor. Tiden läker nog inga sår, den ger oss bara en hel jävla massa ursäkter att ljuga och låtsas som att vi mår bra.

Men jag mår inte bra, och jag är rätt trött på att låtsas som att jag gör det. Det finns ingen som genomskådar min glättighet eller alla försök att behaga och vara alla till lags. Men det vore rätt fint med någon som kunde se igenom allting och bara säga att det kommer bli bra. Att jag kommer bli frisk och att inget av det här är mitt fel.

Just nu bryr jag mig inte ens om att fel personer kanske läser det här. För jag är trött. Jag är trött på allt och alla.

Hard work work

Datum: 2011-10-29 Tid: 21:48:13
Idag har jag spenderat några timmar på kontoret tillsammans med Eyoel. Vi har sammanställt O'Learys-materialet och även börjat på lite nytt hittepå. Eftersom jag är en sådan klippa och jobbar lördag så får jag betalt. Score.

Skulle ha svängt förbi Musikhuset på Zackarias singelrelease, men var helt slut när jag landade hemma så jag hoppade över det. Istället har jag ätit pizza och sett på Så mycket bättre.

Känns som de flesta av mina vänner antingen hänger på puls, musikhuset eller diverse halloween-fester ikväll.

Your Bedtime Story Is Scaring Everyone

Datum: 2011-10-27 Tid: 21:30:02
Det är ofta jag förvånas över att människor faktiskt bryr sig om mig.

Hösten är här nu

Datum: 2011-10-26 Tid: 22:55:04


Efter dagens praktik överraskade jag min tentaskrivande syster med ett spontanbesök i hennes lägenhet. Vi bakade kladdkakemuffins, pratade, var nostalgiska över ett community och så jag lekte med hennes iPhone. Dock är bilderna ovan tagna med min dåliga mobilkamera. Buhu.

Men det var supermysigt. Sen åkte vi hem till Villa Villekulla och åt mat. Helt okej dag, måste jag säga.

@ Social Media Support

Datum: 2011-10-26 Tid: 11:05:41
Sitter just nu på kontoret och slösurfar. Har gjort en halloweeninspirerad profilbild till Social Medias egna facebooksida och har dessutom precis haft besök av min lärare Karin. Eyoel höjde mig till skyarna och frågade efter små Josefine-kopior som framtida praktikanter. Det känns ju himla bra, faktiskt. Och han är ju inte så dålig han heller, den där karl.

Har lurat alla totalt utom döden

Datum: 2011-10-25 Tid: 20:20:10

Time & Confusion

Datum: 2011-10-24 Tid: 22:05:24
Idag har jag haft en bergochdalbane-dag. Rätt vanligt för att vara mig, visserligen. Försov mig imorse, kom instapplande på kontoret efter tio någon gång, satte mig ner för att börja jobba med O'Learys. Efter lite strul med inlogg, serienycklar till Photoshop och liknande kom jag igång. Sen fick jag dock hoppa över till Ica Smedby som var lite mer brådska.

Nu har jag i alla fall slidit mig fördärvad på det här i Photoshop, så jag ger upp nu. Har alltid trott att jag var duktig på design, men jag börjar tvivla.

Annat som hänt idag var att jag var på psyk och bröt ihop lite. Sånt som händer när man har en miljon saker på gång samtidigt och en hel bunt människor att imponera på och behaga.

Take it slow

Datum: 2011-10-23 Tid: 14:18:48


I brist på annat lägger jag upp en fin film av Greg Williams. Har utvecklat en förkärlek för slow motion den senaste tiden.

Sjukdom, panikångest och sånt

Datum: 2011-10-20 Tid: 21:28:08
Jag har gått och blivit rejält sjuk under dagen. Inte ett dugg roligt faktiskt. Men jag antar att mitt liv går lite på sparlåga rent allmänt just nu. Har massvis med skoluppgifter jag måste göra, en bunt grejer på praktiken och så en hel jävla massa personliga grejer som ska tas itu.

På måndag ska jag iväg till vuxenpsyk bland annat. Vet inte riktigt hur jag känner inför det faktiskt.

Busy business

Datum: 2011-10-20 Tid: 10:57:51
Sitter just nu på kontoret, vid Mickes dator, och har precis betat av några saker på min att göra-lista. Har bland annat en föreläsningspresentation jag ska göra till Eyoel, men som jag inte är helt säker på hur han vill ha den. Vi får se hur det blir med det. Nu ska jag ge mig på ännu en uppgift.

Another one bites the dust

Datum: 2011-10-19 Tid: 19:39:14
Ännu en lång och hård dag på Social Media Support. Dagen har spenderats med att designa ytterligare några sidor. Kommer lägga upp länkar till Facebooksidor jag varit med och layoutat, så att ni får se vad jag håller på med.

Problemet har dock varit att inte alla datorer på kontoret har haft Adobe-programmen, vilket gör att jag får hoppa på Mickes dator när han inte behöver den. Förhoppningsvis ska detta ordna sig till imorgon, så att jag kan jobba hela tiden.

Annars så har jag idag lärt mig att om man sölar lite för mycket på morgonen kan det hända att man glömmer matlådan, missar spårvagnen, får åka buss istället och blir dyngsur på vägen. An everyday story, så att säga.

Jag har ju lovat bilder, så jag får väl släpa med mig kameran till praktiken någon dag.

Take to the sky

Datum: 2011-10-19 Tid: 08:18:45


Igår missade jag chansen att fotografera en helt magisk himmel, så jag passade på imorse istället.
Såhär såg alltså himlen ut hemma hos oss för tjugo minuter sedan.

Tuesday

Datum: 2011-10-18 Tid: 21:44:15
Idag har jag spenderat dagen på kontoret där jag har hoppat mellan datorer, varvat mellan facebook och photoshop och tagit en promenad med Micke och Josefine. Under lunchpromenaden fick vi ett liten studiebesök när vi hamnade vid Pronova och hälsade på Bishop Media.

Det är faktiskt riktigt roligt och även lite klurigt att designa facebook-sidor. Jag glömde bort tiden lite, så jag kom iväg vid kvart i fem eller något. Innan det hann jag bli rätt frustrerad på vissa småsaker, haha.

Övergivet stationshus

Datum: 2011-10-17 Tid: 17:59:04


En överdriven (och väldigt gul) HDR-bild från häromdagen.

Streets of London

Datum: 2011-10-17 Tid: 17:47:53

Social Media Support

Datum: 2011-10-17 Tid: 17:15:00
Hej vänner och ytligt bekanta.

Idag har jag haft min första dag som praktikant på Social Media Support. Det känns jättebra, och jag tror det kan bli otroligt givande. Idag blev det en mjukstart då jag snackade lite med Eyoel om vad som komma skall. Letade lite företag i behov av våra (ja, jag känner mig redan som en i gänget) tjänster och fyllde i lite kontaktuppgifter till redan befintliga kunder. Imorgon blir det upp tidigt för att åka till Linköping på diverse möten hos olika företag.

Ska försöka blogga så mycket som möjligt under praktiken, och även få in lite mer vardagsbilder i bloggen. Hoppas det behagar er, små läsare.

B/W

Datum: 2011-10-15 Tid: 19:53:46


Bilder stulna lite överallt på internet.

Detta är något jag tycker är otroligt snyggt. Svartvita och rätt enkla bilder på snygga killar. Är rätt så himla sugen på att ta några liknande bilder själv, men känner inte så många killar som gillar att stå framför kameran. Så om det finns någon kille där ute som vill ställa upp på något sånt här, så tveka inte med att höra av er!

Hear me now

Datum: 2011-10-15 Tid: 13:21:16
Jag har gått och blivit sjuk såhär lagom till praktiken som börjar på måndag. Känns inte ett dugg roligt, men får väl bara hoppas att jag kryar på mig.

Igår var jag hemma med min lillasyster Johanna och hennes kompis Maria för att titta på Idol. Rätt pinsamt dåligt, faktiskt.

Red Hot Chili Peppers @ Ericsson Globe

Datum: 2011-10-14 Tid: 18:20:21


Bilder tagna med min kompaktkamera.

And that's how I roll, folks

Datum: 2011-10-13 Tid: 12:07:35
Jag vaknade rätt skapligt idag. Begav mig ner till källaren för att kickstarta min fortsatta hårddisk-formatering. Sedan blev det frukost och läsa tidningen. Jag har även varit ute med cykeln på en liten fotorunda ner till Fiskeby och när jag kom tillbaka så satte jag mig i solen och matade våra småfåglar med lite bröd.

Min lektion börjar om tjugo minuter eller så, men om jag ska vara helt ärlig så orkar jag inte gå till skolan, så jag låter bli. Jag är trött på att må dåligt, så därför gör jag bara saker som inte får mig att bryta ihop. Logiskt? Okej, bra, tack.

Knew it All

Datum: 2011-10-12 Tid: 15:07:09


Just nu sitter jag och flyttar över ungefär 2TB filer till och från datorer/hårdiskar etc. för att jag ska formatera om mina hårddiskar, så att de fungerar med min Mac. Och därför har jag ju ingen tillgång till mina bilder, men bilder från imorgon kommer nog upp så småningom!

Det var förövrigt fantastiskt bra och roligt att se dem live igen. Saknade John lite, men ynglingen klarade sig bra. Och så var han rätt söt också.

Nu kanske jag ska fylla min iPod med musik och gå ut på en fotopromenad. Eller orkar man det? We'll see.

Red Hot Chili Peppers

Datum: 2011-10-10 Tid: 19:57:12
För fem år sedan såg jag ett av mina äldsta favoritband live för första gången. Imorgon blir det för andra gången. Same place, same feeling.

Skulle ha letat upp en fem år gammal bild från konserten, men jag kommer inte åt några av mina filer just nu. (Windows-formaterad hårddisk fungerar inte på Mac, så don't make my mistake.) Men då var det långt upp på läktaren. Imorgon blir det ståplats.

Det blir nog grymt.

In the dead of night

Datum: 2011-10-06 Tid: 19:06:08
Hej, jag har suttit hela dagen och pluggat för att fly från jobbiga tankar. Skulle ha gått ut och fotograferat bilder till mitt projektarbete, men spöregnet och kylan satte stopp för det. Så istället har jag skrivit religion, engelska, projektplanering och jobbat lite med Angeläget-filmen.

Så nu är jag skapligt trött och seg, och alla jobbiga tankar kommer sakta tillbaka.

There for Tomorrow - Hunt Hunt Hunt

Datum: 2011-10-02 Tid: 21:14:08


Jag hade inte tackat nej till att se det här bandet live.

I'll go wild in the dead of night

Datum: 2011-10-01 Tid: 17:22:57
Hej vänner och andra typer.

Jag har börjat rensningen av mitt materiella liv, för snart ska jag rensa lite själsligt också. Men nu är i alla fall planen att sälja massa kameraprylar och grejer som jag aldrig använder och även ge bloggen och hemsidan en makeover. Hemsidan och bloggen kommer visserligen ta ett tag att ordna till, men om saker ser knasigt ut under tiden så vet ni varför.

Men jag ska som sagt sälja så mycket som möjligt av saker jag äger, och jag kommer lägga upp en lista på vad det blir för saker som åker. Så om ni är intresserade av något så är det bara att hojta till, annars åker dem upp på tradera eller blocket så fort pappa har lust att hjälpa mig.

I och med att jag rensar nere i källaren inser jag hur mycket annat jag vill ha, och hur ingenting ligger inom en rimlig budget. I-landsproblem är vardagsbestyr här.

Annars kommer hösten bjuda på skolarbete, praktik, träning och kanske även lite filmning.