Just reality

Datum: 2012-08-08 Tid: 15:50:30
Efter mycket eftertanke så har jag bestämt mig för att lägga alla prestationer åt sidan. Jag har ett planerat fotojobb, sedan läggs företaget på is. Allting kommer läggas på is. Några känner till vad som händer i mitt liv, men många gör inte det.

Har en ny nolltolerans för energitjuvar och idioter i mitt liv. Minsta hint av något som får mig att må dåligt leder till att personen försvinner ur mitt liv. Kanske låter hårt, men det är en överlevnadsstrategi.

Kanske kommer sporadiska inlägg här, men annars hittas jag på twitter, instagram och facebook.

Du är min hjälte, för du vågar vara själv

Datum: 2012-08-07 Tid: 16:20:41
Du är min hjälte by jimmyakesson 

Det här är säkert tredje gången jag bloggar om Jimmy, men just nu är hans låtar på repeat. Blir sådär kreativ och inspirerad som jag var back in the days.

Biffy Clyro - God & Satan

Datum: 2012-08-06 Tid: 14:55:55


Världens bästa band, världens bästa låt, världens bästa Biffy som räddar mig just nu.

Krossa alla fönster

Datum: 2012-08-04 Tid: 16:29:41
Ibland har man ork att låtsas att allt är bra. Men jag är orkeslös. Jag mår bara sämre och sämre, och idag av alla dagar så tycks allting gå fel. Avbokar planerna framöver, för annars kommer jag ha ihjäl någon.

Dry your eyes, mate

Datum: 2012-08-04 Tid: 13:27:18
Somnade redan halv tre inatt, så jag lyckades ta mig upp ur sängen vid elva. Har ätit frukost, men inte mycket mer än så. Har min laptop i knät (ojoj, jag använder nästan aldrig den här datorn) och min iPad med OS bredvid mig. Kollar just nu på hoppningen, som den hästnörd jag är. Blir alltid lika sugen på att börja rida när jag ser andra människor göra det. Men för det måste man ha tid, ork och pengar. Något som jag inte har just nu.

Ikväll blir det att bege mig in till stan för att fotografera och recensera en konsert. Det är Knickedick som anordnar lite sommarkonserter på Knäppingens/Stadsmuseets innergård. Det blir förhoppningsvis trevligt.

Dreams may not always be light and fluffy

Datum: 2012-08-02 Tid: 20:42:03
Jag somnade efter halv åtta imorse, efter ännu en sömnlös natt. Så för att få någon sömn så sov jag på dagen istället. Vaknade vid halv två då jag satte mig i soffan för att titta lite på OS. Sedan, trots att jag fortfarande mår dåligt, fick jag för mig att jag skulle cykla iväg till Strömma och titta på tyger. Så det gjorde jag. Det tog väl knappt fem minuter att cykla dit, om ens det, men ändå. Hittade massa saker jag funderar på att köpa. Jag vet att ni är chockade. Josefine, sy?

Det kanske går åt skogen, men jag ska i alla fall testa. Funderar på att bege mig dit i helgen och shoppa lite. Behöver några fler saker till det jag ska göra. Tyvärr hittar jag inte dem sakerna i stan, så det får bli att beställa från nätet. Det kan bli bra. Tänk om det blir bra? Det vore skönt att lyckas med något för en gångs skull.

Back in the days

Datum: 2012-08-02 Tid: 02:24:07


Gamla självporträtt får nya liv igen. Jag önskar jag kunde känna mig snygg igen. Sådär 2010-snygg som jag en gång var.

Pyssligheter

Datum: 2012-08-01 Tid: 18:14:20
Ibland har jag noll inspiration och ibland undrar jag varför jag håller på med det jag håller på med, vad det nu är jag håller på med. Men ibland, trots dåliga dagar, så får jag för mig massa saker. Många tror att jag bara håller på med fotografering, men det finns så himla mycket mer jag tycker om. Det är bara det att på grund av vissa omständigheter så blir det aldrig av, eller jag tröttnar fort, eller att jag aldrig vågar visa upp det.

Men jag ska nog ta efter min pyssliga storasyster (som just nu viker origami som en galning) och ha lite småprojekt och bli lite pyssligare. Jag har redan massvis saker jag vill göra. Just nu bryr jag mig inte ens om att jag inte har någon som helst kunskap om det jag vill göra. För jag menar... Jag hade ingen kunskap om fotografering innan jag började fotografera?

Jag är lite hemlighetsfull, så jag tänker inte avslöja alla mina planer. Men vissa (oh the surprise) kommer användas eller involveras under kommande fotograferingar. Om det blir som jag vill.