Tick Tack

Datum: 2012-10-31 Tid: 20:00:31
Jag börjar få rätsida på min dygnsrytm. Idag klev jag upp vid tio och färdigställde ett fotojobb, svarade på mejl, åt lunch, skickade iväg lite mejl och redigerade några gamla avtal/modellreleaser.

Efter allt det var gjort så var klockan bara halv ett. Det är otroligt hur långsamt tiden kan gå när man inte har någon vettig sysselsättning på dagarna. Även om det är skönt att inte ha någon press så känns det som om jag nog kan ta på mig några fler uppgifter om dagarna. Kanske får för mig att rensa eller städa mitt rum nästa vecka.

Imorgon är planen att jag ska förbereda inför konserten med Markus Krunegård. Ingenting som kommer äta upp dagens timmar, utan mest lite research, ladda kamerabatterier och så.

Mänsklig värme, snälla kom närmre

Datum: 2012-10-29 Tid: 12:50:00
Jag gick upp vid elva idag. Otroligt tidigt för att vara mig, men med nya mediciner så gör jag mitt bästa för att vända tillbaka dygnet. Och att stiga upp klockan elva på förmiddagen är mycket bättre än att stiga upp halv fem på kvällen.

Hittills har jag mejlat iväg en ackrediterings-förfrågan (och fått svar!) samt ringt och sagt upp en sak som visat sig vara en väldigt onödig utgift. Nu ska jag ta tag i sorteringen av lördagens bilder. Om jag lyckas övertala mig själv så kanske jag lämnar huset också.

Ni får ha en toppenbra dag så hörs vi kanske när jag tröttnat på att sortera bilder.

About to Tell

Datum: 2012-10-28 Tid: 17:40:44
Idag fick jag ännu en bröllopsbokning till nästa sommar. Blir lika glad varje gång jag får en fotoförfrågan. Det börjar ljusna lite på företagssidan, vilket är skönt. Har än så länge tre bröllop inbokade, men hoppas på fler.

Snart ska jag ta tag i det där med marknadsföring, men det svåra är ju just det, att ta tag i saker.

Funderar även på att boka tågbiljett till Stockholm snart. Vill så gärna gå på Fotomässan, och det verkar som om jag kanske kan få träffa lite LiveNews-medarbetare om jag åker dit.
 
Imorgon är det vardag igen, så då ska jag ta tag i bilderna från kusin-fotograferingen igår.

How did you find me here?

Datum: 2012-10-27 Tid: 17:10:05
Idag har jag fotograferat fem barn. Det är rätt klurigt att få fem barn att le, titta in i kameran och sitta upp rakt samtidigt. Jag avundas inte barn- eller skolfotografer, haha. Men det var rätt roligt ändå. Får hoppas att någon bild blir bra i alla fall.

Turn me clockwise

Datum: 2012-10-21 Tid: 17:52:09

So Cold

Datum: 2012-10-20 Tid: 18:07:53
Jag är otroligt dålig på att blogga, men jag har ingenting att skylla på förutom att mitt liv är otroligt tråkigt just nu. Det blir mycket släktträffar nu, på grund av födelsedagar och allting som hänt den senaste tiden, vilket är rätt trevligt. Hur jobbigt och hemskt det än är, så är jag så oerhört glad över att vi har en stor släkt som står varandra nära.

Jag fick dessutom ännu ett fotojobb idag, plus att jag fick svar angående att fotografera Markus Krunegård som kommer till Norrköping första november. Det anordnas mycket konserter nu i höst, vilket är jätteroligt! Jag ska försöka recensera så många som möjligt, i mån av tid och tillgång.

Vad gör jag annars? Jag lyssnar på musik, ser på film och serier, jobbar på en roman (efter pepp från syrran) och styr ihop foto- och filmidéer.

Walk around an empty town

Datum: 2012-10-09 Tid: 17:25:00
Hej vänner, bekanta, främlingar och fiender. Jag har inte skrivit något i bloggen på väldigt länge, och jag kan inte direkt påstå att jag har så fruktansvärt mycket att berätta heller, tyvärr. Jag har fotograferat Hanna, som ni ser på bilderna i tidigare inlägg. Fler bilder kommer så småningom. Jag har lite småsaker inplanerade resten av året, men annars så går jag runt hemma och skrotar. Otroligt skönt och välbehövligt efter allting, men ibland blir jag lite rastlös (för jag är mänsklig).

Har skrivit upp lite konserter som jag hoppas jag ska kunna bevaka för LiveNews.se, så om ni är intresserade av bilder och recensioner från det så håll koll på hemsidan (som vi gjort om!) eller gilla vår facebook-sida.

Jag ska även åka ner till Halmstad i november, tillsammans med mamma. Har ni några Halmstad-tips, så tar jag gärna emot dem. Hur spenderar man tiden medan ens mor jobbar?

Sedan har jag fler små helgplaner. Funderar även på att påbörja alla projekt jag började planera i somras. Flera som jag såg fram emot väldigt mycket, innan saker blev som dem blev med livet och allt runtom.

Jag ska bli bättre på att blogga, även om jag bara har tio läsare, varav hälften är min familj. Får ägna mig åt lite bättre marknadsföring, haha.

Genom Eld

Datum: 2012-10-08 Tid: 16:27:30

Livet som icke student/icke etablerad egen företagare

Datum: 2012-10-05 Tid: 00:55:45

This is the start of something beautiful

Datum: 2012-10-04 Tid: 20:20:17

Intoxicated

Datum: 2012-10-01 Tid: 23:17:11