Valborg

Datum: 2013-04-30 Tid: 13:37:43
Idag fyller min älskade Erica år, så idag blir det först premiärbesök på Systembolaget och senare ikväll grillning och lite festligheter hemma hos henne. Det blir nog trevligt.

Bastille - Bad Blood

Datum: 2013-04-28 Tid: 14:09:22


Jag har den senaste veckan blivit smått förälskad i bandet Bastille. Har lyssnat på deras album om och om igen på Spotify för att försöka välja ut några favoriter, men jag älskar allihopa. Några som är värda att nämna är dock Bad Blood (ovan), Daniel in the Den, Laura Palmer och Weight of Living, Pt. I.

Life is looking up

Datum: 2013-04-21 Tid: 17:55:00
Sitter ute på den vår-invigda altanen och njuter av solsken och 20 plusgrader. Lustigt att allt känns så mycket bättre så fort solen skiner och fåglarna kvittrar. Ikväll blir det att grilla dessutom. Inte helt fel.

Imorgon ska jag ha bröllopsmöte med min kusin och hans sambo, vars bröllop jag ska fotografera i maj. Årets första bröllop, vilket är spännande och härligt.

In the wild I feel no pain

Datum: 2013-04-13 Tid: 14:25:55
Det är så löjligt att be om ursäkt för dålig uppdatering, när man har fem läsare, och fyra av dem är familjen. Men jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Saker händer i mitt liv, men utan bilder till så känns det inte som någon idé att blogga om det.

Jag har visserligen tonvis med gamla bilder, som jag borde redigera och publicera här. Med tonvis av bilder menar jag över 3 000 utsorterade, oredigerade bilder med början från förra året fram till idag som jag borde ta tag i. Jag är dock sån att om det är mycket att ta tag i så får jag panik och tar inte tag i något för att jag inte vet vart jag ska börja. Det är ett sådant stort projekt att jobba undan så mycket bilder liksom.

Har dock flera jättefina bilder från Gran Canaria som jag ska göra iordning och visa. Snart, haha.

Oh what a joy

Datum: 2013-04-09 Tid: 20:27:00
Idag har varit en bra dag. Jag har hunnit med en del grejer. Kört på landsväg, sökt visum, hämtat ut paket, stoppat i mer RAM-minne i min iMac, bytt blixtrör och lampa i min ena studioblixt, tömt altanen, lagat mat och självkart sett på Pokémon. Är nöjd med dagen, och hoppas att morgondagen blir minst lika bra.

Lättad men trött

Datum: 2013-04-07 Tid: 16:46:00
Idag hjälpte mamma mig med att deklarera. Har skjutit upp det och haft sådan ångest över det så ni kan inte ana. Med lite pedagogisk hjälp av min fantastiska mamma så visade det sig visst inte vara så oerhört krångligt. Tack gode gud. Nu är det klart i alla fall.

Nästa projekt är att skaffa ett nytt bokföringsprogram. Men det får bli när jag hunnit andas och njutit av att jag klarat av att deklarera.

Men igen, om du läser det här mamma, TACK!

Hej sol och hopp om vår

Datum: 2013-04-04 Tid: 20:00:00
De senaste dagarna har det varit jättefint väder med sol och flera plusgrader. Vilket jag gillar. Jag vet inte om 8 grader är "gå runt i linne och shorts"-varmt eller om det är chocken över att solen faktiskt värmer efter en olidlig vinter.

Idag har jag hursomhelst träffat en tjej som jag ska sminka på en fotografering jag ska ha. Det känns bra, och nu är jag superpeppad. Har redan kollat ut lite rekvisita och fixat inspirationskollage. Fotograferingen är inte förren om några veckor, men jag börjar redan planera. Haha.

Har dessutom fått hem lampa och blixtrör till min blixt som åkte i backen och gick sönder. När jag beställde dem så passade jag på att beställa hem en Beauty Dish, som jag nu är ivrig att testa på någon frivillig.

Det här med att våren ser ut att vara på ingång gör under för inspirationen.