Drive all night

Datum: 2013-11-24 Tid: 16:22:21
Så nu var den här helgen nästan över. Jag kom hem från Stockholm på förmiddagen och hämtade direkt ut ett paket på Ica innan jag gick till Pernilla där hon hade lite brunch för släkten för att fira hennes födelsedag. Sedan tog jag bilen den sista biten hem och släpade in väskor, påsar och paket in i huset.

Som en liten belöning för att jag klarade av att köra till Stockholm i kolmörker och regn kl. 06.00 i fredags morse så köpte jag en del grejer under Fotomässan. Allt som allt blev det fyra böcker, tre DVD:er från Moderskeppet och ett ND-filter.

Dessutom så träffade jag trevliga människor, umgicks lite med folk från USA-resan i somras och blev superinspirerad av alla föreläsningar/föredrag jag var på under dessa två dagar. Bland annat blev jag otroligt sugen på att göra ännu en fotoresa. Kanske till Kenya eller Sydamerika. Vilda idéer.

Jag vet i alla fall att jag ska försöka fotografera helt kravlöst. Helt utan att ens röra bilderna efteråt. Bara fotografera och känna mig lika inspirerad och kreativ som när jag började för flera år sedan.

Det kan ta ett tag dock. Att komma tillbaka. Det är mycket annat som händer i mitt liv just nu.

Kommentarer

Namn


E-postadress (endast jag som ser)


Blogg-/hemsideadress