TÄVLING: Vinn biljetter till Biffy Clyro på Arenan

Datum: 2013-10-29 Tid: 20:14:45
Bild från när jag fotograferade Biffy Clyro under Peace & Love 2010
 
LiveNews.se som jag jobbar för har fått chansen att tävla ut TVÅ(!) biljetter till Biffy Clyros konsert på Arenan i Stockholm den 6 november. Biffy Clyro är ett av mina favoritband och dem är helt fantastiska live. Så nu måste ni ju ta chansen för att se dem!

Ni tävlar genom att mejla in en motivering senast midnatt på söndag. Mer information om hur ni tävlar och vart ni ska mejla finns på DEN HÄR LÄNKEN.

Jag önskar verkligen att jag kunde gå, men har tyvärr inte möjligheten att ta mig till Stockholm den här gången. Men om ni gillar Biffy Clyro (eller om ni gillar rock-musik överhuvudtaget) och kan befinna er i Stockholm den 6 november så tycker jag att ni ska passa på att tävla om biljetter. Det kostar ju ingenting.

Och känner ni någon som gillar Biffy Clyro så skicka länken med tävlingsinlägget till dem eller gå in på vår facebook-sida och dela inlägget om tävlingen där.

One More Time

Datum: 2013-10-21 Tid: 22:37:48
Jag har skrytit på andra sociala medier om hur produktiv jag har känt mig den senaste veckan. Jag har kanske inte gjort mer än någon annan, men för mig är det rätt stort. Och känslan av att känna att man gjort någon nytta på dagen är väldigt härlig.

Så jag har hunnit besöka IKEA, städa och rensa i källaren/studion, städa och sortera i mitt rum, ringa några viktiga samtal, hämta ut paket, få lite jobb gjort, bokat in lite saker, skickat iväg några nödvändiga mejl och redigerat bilder från USA.

Min plan är att ta vara på den här energin, för om jag känner mig själv rätt så kommer den inte hålla så länge. Men jag har planerat att få lite mer gjort den här veckan som kommer. Bland annat så tänkte jag baka, fotografera de sista höstlöven och fortsätta redigera bilder från USA.

OneRepublic - Counting Stars

Datum: 2013-10-20 Tid: 12:57:00


En bra låt som jag nog var lite sen med att upptäcka, men bättre sent än aldrig. Dessutom gillar jag videon och tänkte att den var värd att dela med sig av, för er som inte redan sett den.

The golden hour

Datum: 2013-10-19 Tid: 16:54:00

Några bilder som jag tog på vackra Angelica Blick vid en utsiktsplats i San Francisco.
I bakgrunden syns Golden Gate-bron.

Röd Panda

Datum: 2013-10-18 Tid: 18:25:17

The Good Old Days

Datum: 2013-10-13 Tid: 20:36:10

Jag skrev ju det här inlägget för inte så länge sedan där jag skrev att jag haft massa olika bloggdesigner, men inte haft print screens från alla designer jag haft. Men, titta vad jag hittade i en gömma på datorn! Tolv olika headers som jag faktiskt använde. Nästan alla headers ovan är från 2008 (om jag minns rätt). Det här är dessutom bara ett urval från den perioden, för jag bytte header nästan månadsvis ett tag.

När jag ser dem nu så är det verkligen så att jag gömmer mig bakom skämskudden, speciellt med tanke på vad som står skrivet i vissa bilder. Men då, när jag gjorde dem så tyckte jag att jag var helt fantastisk på Photoshop. Och alla brushes som överanvändes under den tiden! Heliga maria, it was the good old days.

Jag tycker dock att det är roligt att se utvecklingen och dessutom se hur jag såg ut när jag var blond och korthårig.

Och att tänka att jag bloggat nästan oavbrutet i åtta år. Herregud vad fort tiden går.

Coastline

Datum: 2013-10-13 Tid: 19:37:00

En bild från Big Sur tagen längs välkända Highway 1 på vår resa från San Fransisco tillbaka till Los Angeles.

Naughty Boy - La La La ft. Sam Smith

Datum: 2013-10-11 Tid: 13:33:24

UnBEARable cuteness

Datum: 2013-10-08 Tid: 18:13:59

Några björnbilder från förra året som jag inte visat ännu. Har rätt många bilder från samma tillfälle som jag ännu inte tagit tag i, men det kommer väl så småningom.

USA Roadtrip

Datum: 2013-10-03 Tid: 21:03:00


Här kommer en liten kort film från USA där jag var på roadtrip i somras. Det var en helt sjukt fantastisk upplevelse och det var så roligt att träffa likasinnade människor. Lika fotogalna som jag.

Jag vet att jag inte har lagt upp så mycket landskapsbilder än, men det kommer! Tills dess kan ni titta på videon ovan. För bäst kvalité se den i högsta upplösning.

Railroad

Datum: 2013-10-02 Tid: 17:25:00

En bild (i två tappningar) som jag inte har visat från när jag fotograferade Ema förra sommaren. Anledningen till denna blast from the past är att vi har bestämt att vi ska planera in en höstfotografering framöver. Jag är hur pepp som helst. Ska bli skönt att fotografera för mig själv och få genomföra en egen idé.

Jag ska försöka hitta en bra plats att fotografera på också. Har ni förslag på vackra höstplatser i Norrköping eller runt omkring så får ni gärna lämna en kommentar.