The Lionaut Planet

Datum: 2013-09-17 Tid: 19:02:57

Igår så var jag och Pernilla på Cnema här i Norrköping för att hennes kompis Robin har skrivit en låt till en kommande film och dem skulle premiärvisa musikvideon till låten. Som ni ser ovan så framförde dem även låten akustiskt. Jag visste att Robin spelade i ett band, men det blev en överraskning när det visade sig att han sjöng och att han sjöng så förbannat bra. Det är svårt att beskriva, men både jag och Pernilla var helt tagna efteråt. Vi hade svårt att prata och när vi väl pratade så sa vi bara "herregud vad bra han är".

Jag önskar att jag i det här inlägget kunde länka till låten eller till någon annan låt Robin gjort, men låten är inte tillgänglig än vad jag förstår, och bandet han spelar i är inte så aktivt. Men om ni någon gång får chansen att lyssna på The Lionaut Planet eller Robin i all sin enkelhet, så gör det.

Filmen som låten kommer vara med i heter The Refugees, med bland annat Ola Rapace, och filmen kommer ut någon gång nästa år. Killen som står bakom filmen heter Mattias Titus Paar och kommer från Norrköping.

Kommentarer

Namn


E-postadress (endast jag som ser)


Blogg-/hemsideadress