Clara, Rasmus och Johannes Höök

Datum: 2014-02-26 Tid: 15:05:00
På självaste alla hjärtans dag så hade jag en syskonfotografering med dessa tre. Väldigt trevligt och avslappnat och vi lyckades pricka in den sista solen för dagen. Nu när dem valt sina bilder kan jag passa på att visa några bilder.
 

När allt vaknar till liv igen

Datum: 2014-02-25 Tid: 17:15:53


Jag passade på att gå ut och fotografera i det fina vädret idag. Det känns verkligen som om våren är här och det är så härligt. Som ett plus i kanten så lyckades jag till och med få de tråkigaste buskarna att se fina ut i solskenet.

Wildfire

Datum: 2014-02-16 Tid: 22:09:14
Jag känner mig fortfarande inte helt kry, vilket är rätt segt. Men jag tänkte att jag skulle uppdatera er lite om helgen.

I fredags när jag vaknade så väntade en hjärtformad ask choklad utanför mitt rum. Helt okej start på dagen, om man säger så. Och sedan när jag såg att solen faktiskt kom fram stundvis så blev jag ännu gladare. På eftermiddagen så hade jag en syskonfotografering i Folkparken där vi lyckades pricka in det sista solljuset för dagen och få några väldigt fina bilder.

Igår var jag ensam hemma och lyxade till det med sallad och chips (inte samtidigt dock) framför tv:n. Linus kom även förbi för att låna min kamerablixt. Jag tror inte att jag har pratat med honom sedan jag slutade gymnasiet, och det är ju lite lustigt hur snabbt man tappar kontakten med människor som man en gång i tiden träffade nästan varje dag.

Idag har familjen varit ute och ätit på Texas Longhorn för att fira Robin som fyller år idag. Lika gott och trevligt som alltid.

Det här får bli ännu ett bildlöst inlägg, men jag ska försöka ta tag i mina jädra hårddiskar nästa vecka för att få bekräftat om alla bilder är försvunna eller inte. I am not looking forward to it.

Tar livet som det kommer

Datum: 2014-02-09 Tid: 20:43:00
Jag är dålig på att uppdatera bloggen, av olika anledningar, men jag har bestämt mig för att inte tänka så mycket på det. Jag bloggar när jag har något att blogga om.

Sedan sist jag uppdaterade så har jag legat hemma och varit sjuk, vilket har varit jobbigt eftersom jag inte blir fysiskt sjuk så ofta. Dessutom så gör jag mitt yttersta för att ta det lugnt och fylla mina dagar med saker jag tycker om, vilket har visat sig svårare än jag trott.

Något jag längtat efter är dock OS, som nu har börjat. Är inte särskilt atletisk av mig, men älskar att titta på sport, så det är väl vad jag ska göra framöver.

Dagar som dessa är jag glad att jag är min egen chef och kan sitta inne och titta på tv utan dåligt samvete.

Trots det hoppas jag att jag snart kan fylla mina dagar med lite fler fotograferingar. Årets första blir troligtvis på fredag, vilket jag är väldigt pepp på!