Studio

Datum: 2015-02-18 Tid: 17:32:34

Jag tänkte att två nya bilder från studion kan vara ett bra blogginlägg. Det var väldigt länge sedan jag lade upp bilder härifrån, och inte jättemycket har ändrats egentligen. Är ni sugna på mer bilder från studion så finns det här och här på min Instagram.

Make my day

Datum: 2015-02-15 Tid: 13:27:52
Efter att jag fotograferat på Where's The Music visade det sig att två av mina favoriter från helgen hade delat bilder och recension via sociala medier. Det gör mig otroligt glad att bli uppskattad för det jag gör.


WTM Festival: Sammanfattning

Datum: 2015-02-15 Tid: 13:07:24
Igår var den tredje och sista dagen på showcase-festivalen Where's The Music? som gick av stapeln i Norrköping. På tre kvällar hann jag med att fotografera tio band, åtta av dem inkluderar även recension. Överlag har det varit en otrolig festival där jag hittat många nya band och artister att lyssna på. Jag tänkte länka till alla mina inlägg nedanför, men eftersom vi var fyra personer på plats från LiveNews så finns det många fler recensioner att läsa. Om ni vill se alla inlägg så kan ni hitta dem här


Vita Bergen på Dynamo


Hardcore Superstar på Flygeln


Dotter i Hörsalen


Kid Astray på Dynamo


Thomas Stenström i Värmekyrkan


Ikväll är vi kungar på Flygeln


Eternal Death på Dynamo


Last Lynx på Dynamo


Naomi Pilgrim i Hörsalen


dröm stort, dröm starkt, dröm med allt du har

Datum: 2015-02-03 Tid: 16:33:08
Jag har efter en liten inspirationskick fått för mig att planera och drömma upp ett gigantiskt projekt. Ett massivt projekt. Ett svindyrt projekt. Ett projekt där inredningen i dagsläget ligger på runt 240 000 kronor. Det är inget realistiskt projekt, inte överhuvudtaget. Men jag gillar att drömma och jag älskar att planera saker. Så det här är min hobby nu. Att göra skalenliga ritningar, skriva listor, göra budget, räkna matte, hänga på Pinterest och googla konstiga saker.