Lay with me

Datum: 2015-11-12 Tid: 13:14:20

Höjda priser efter nyår!

Datum: 2015-11-09 Tid: 15:24:00
Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så kommer jag uppdatera min prislista efter nyår. Men om ni bokar en fotografering hos mig innan nyår så behåller ni de gamla priserna, även om fotograferingen sker nästa år. Detta kanske är mest aktuellt för alla blivande brudpar där ute, men även om ni vill ha familjebilder och spara en slant.

Vill ni boka fotografering till i år börjar det bli knappt om tid, då jag är borta hela december, men jag har tider kvar i november så det är bara att höra av er!
 
Länk till min prislista: http://www.josefinebjorklund.se/prislista2015.pdf
 

The early bird gets the worm

Datum: 2015-11-07 Tid: 07:11:11
Har den senaste tiden somnat runt nio-tio på kvällen. Detta har resulterat i att jag ofta vaknar tidigt. Jag brukar kunna somna om, men inte idag. Så vad roar man sig med vid halv sex en lördagsmorgon? Fönstershoppa kamerautrustning, lyssna på musik, koda en ny hemsida och bloggdesign, göra låtsas-yoga i sängen och självklart kolla igenom sociala medier x antal gånger. Nu är klockan lite över sju och jag är uttråkad och hungrig. Men, jag är jäkligt nöjd över framstegen jag gjort på min hemsida och blogg. Allt kommer antagligen publiceras runt nyår, då jag är en riktig sucker för att göra en stor sak av små förändringar. Dessutom är nyår alltid ett perfekt tillfälle för förändring. Förändring kommer även ske på min prislista, så om ni sitter och funderar på att boka mig som fotograf, gör det nu. Det är betydligt billigare att boka mig nu och ni behåller samma pris även om fotograferingen sker nästa år. Ett litet tips bara.